T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / BAĞLAR - Şehit Namık Tümer İlkokulu

Okulumuz bünyesinde bulunan öğrenciler Sınıf Öğretmeni İrem SACAN danışmanlığında

Şehit Namık Tümer İlkokulu bünyesinde bulunan öğrenciler  Sınıf Öğretmeni İrem SACAN danışmanlığında "Both We and Web 2 adlı eTwinning projesine katıldılar. Eğlenirken öğrenecekleri bu proje öğrencilerin teknolojiyi kullanma becerilerini de geliştirecek.

 

DİYARBAKIR – BAĞLAR MERKEZ – Şehit Namık Tümer İlkokulu bünyesinde bulunan öğrenciler Sınıf  Öğretmeni İrem SACAN danışmanlığında "Both We and Web 2" adlı eTwinning projesine katıldılar.

İngilizceyi daha eğlenceli ve kalıcı öğrenmek için çeşitli etkinlikler yapılacak olan projede,  öğrenciler kendi çizimleri ve boyamalarını web2 araçlarıyla buluşturarak proje için poster, logo ve kelime bulutu hazırladılar.  Öğrenciler böylelikle teknolojiyi kullanarak ne tür ürünler ortaya çıkarabileceklerini fark ettiler. Proje süresince öğretmenleriyle birlikte web2 araçlarıyla tanışacak olan öğrenciler aynı zamanda İngilizceyi daha eğlenceli ve kalıcı öğrenmiş olacaklar. 

 

Bu projede birçok web 2  aracı kullanımı ile öğrencilerin yenilikçi yöntemleri deneyimlemelerinin yanı sıra İngilizce dil yeteneklerinin ve kelime bilgilerinin arttırılması da hedeflenmektedir. Öğrencilerin yabancı dil öğrenme sürecindeki streslerini en aza indirgemek de birincil amaçlardandır. Her okul ve öğrenciler her ay bir web 2 aracını öğrenecekler, içerikler hazırlayacaklar ve diğer ortak okulların içeriklerini de kullanabilecekler. Öğrenciler ve öğretmenler arası canlı görüşmeler de projede yer alacak. Projede öğretmenler ve öğrenciler bir eğitim öğretim yılı boyunca aktif olacaklar. Bu projeyle öğrencilerimizin web 2 araçlarıyla yakından tanışmasını, eğitim ve öğretim ortamında rahatlıkla bu araçları kullanabilmelerini hedefliyoruz. (Tarih: 23-11-2019)

2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.06.2021 - Güncelleme: 04.06.2021 10:55 - Görüntülenme: 363
  Beğen | 0  kişi beğendi